Досвід та відповідальність - фундамент надійності

Офіційне відкриття спорткомплексу для Національної гвардії України

Українська

22 травня у Нових Петрівцях біля військової частини 3027 відбулося урочисте відкриття масштабного спортивного комплексу для військовослужбовців Національної гвардії України. Головним підрядником даного будівельного об'єкту виступила БКГ "Базис", що входить до складу фінансово-промислової корпорації DMS.

На відкритті комплексу були присутні перший  заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, командувач Нацгвардії генерал-полковник Микола Балан, офіцери Головного управління НГУ, командири військових частин Київського гарнізону НГУ, президенти різних спортивних асоціацій та федерацій України, партнери Національної гвардії України, зокрема й голова БКГ "Базис" Євген Смирнов та президент корпорації DMS Андрій Альоша.

Під час урочистих заходів щодо відкриття спорткомплексу топ-менеджмент БКГ "Базис" отримав офіційну подяку від командування Національної гвардії України, а також відзнаку у вигляді наручних годиинників від Міністерства внутрішніх справ.

Учасники заходу зазначили, що для Національної гвардії України це перший спортивний комплекс подібного масштабу. Загальна площа об’єкту складає 4100 квадратних метрів, одночасно в залі може перебувати понад 250 осіб.

Даний комплекс можна умовно розподілити на два напрями, а саме ігрові майданчики та майданчики військово-прикладних видів спорту.

Комплекс містить такі зали: універсальний ігровий, зал для гірської підготовки, тренажерний зал, фітнес, зал для боротьби та єдиноборств, чотири роздягальні, санвузли з душовими кабінами, кімнату для гідротермічних процедур та методичні класи.

Також передбачена бігова доріжка 70 метрів для тренувань та прийняття заліків з швидкісної підготовки в особового складу в зимову пору року (елементи смуги перешкод).

Крім цього, при потребі залу можна переобладнати для проведення змагань різного напряму. Це може бути і боротьба самбо, рукопашний бій. Також можна організовувати спортивні свята з залученням великої кількості учасників.

Фізкультурний комплекс працюватиме для додаткової підготовки українських військовослужбовців, занять спортом, спортивних міжвідомчих змагань та в рамках Нацгвардії.

https://youtu.be/ZxuzXxjRQcI